VTS Technical Group BV

VTS Technical Group is een Achterhoeks industrieel dienstverlener uit Doetinchem. Opgericht in 2008 en inmiddels uitgegroeid tot een mooi team met enthousiaste & gespecialiseerde medewerkers.
Wij bedienen met elkaar meer dan 200 bedrijven en zijn nog altijd sterk groeiend in zowel aantal klanten als medewerkers.

Om onze klanten optimaal te bedienen, bestaat VTS Technical Group uit de volgende gespecialiseerde bedrijven:

  • VTS Technical Automation BV; Zorgt ervoor dat uw productie, VTS-Automation_logomaterial handlings, robots en kwaliteitscontrole correct aangestuurd worden. Zowel software-engineering als panelenbouw zijn onze core-business om uw processen optimaal te laten functioneren. Hiervoor hebben wij alle ingrediënten in eigen huis!
  • VTS Technical Projects BV; logo_websiteVoert technische projecten uit van revisie tot nieuwe machinelijn. De kracht van
    VTS Technical Projects voor u als klant is one-stop-shopping: wij combineren de beste engineering, mechanisatie en automatisering met efficiënt gecoördineerde uitvoering om voor u keer op keer een succesvol project op te leveren.
  • VTS Technical Support BV; Logo_VTS-SupportLevert de juiste (technische) mensen voor uw klus, project of interim opdrachten. Doordat wij werken met “eigen” mensen, weten wij hoe u werkt en kunnen we snel schakelen in het geval van calamiteiten.

Als technisch partner zorgen wij ervoor dat u zich kunt richten op uw core-business. Wij ontzorgen u en zorgen ervoor dat ú meer resultaat genereert. Kortom, wij beloven u: Meetbaar meer resultaat.