Wij zijn VTS Technical Automation. Onze focus ligt op de automatisering van productieomgevingen en procesverbetering in de industriële sector. Onze klantenkring bevindt zich met name in de industriële sector/procesindustrie (voeding en genotmiddelen, zuivel, zoetwaren, bakkerijen, slachterijen, diervoeder, chemie en pharma, drukkerijen, baksteenindustrie, zand en grindwinning, ijzergieterijen, watermanagement en metaalbewerking), maar ook in de machinebouw hebben wij ruime ervaring.

VTS Technical Automation werkt met een team van ervaren medewerkers met ruime technische en technologische kennis. Wij onderscheiden ons door de hulpvraag van onze klanten goed te beluisteren alvorens de meest effectieve vertaalslag te maken; van idee tot uitvoering. Door onze brede ervaring in uiteenlopende branches, kunnen wij na analyse meestal direct een oplossing bieden.

Het team van VTS Technical Automation bestaat uit eigen personeel. Hierdoor kent uw vaste contactpersoon uw processen en begrijpt wat u bedoelt. Ook hebben wij een volledig uitgeruste werkplaats zodat wij ook ad hoc aan de slag kunnen, zonder afhankelijk te zijn van derden.

In onze eigen werkplaats, met separate elektrotechnische assemblageruimte, kunnen wij projecten tot in de puntjes voorbereiden. Op deze manier is een snelle montage en installatie op locatie gewaarborgd. Wanneer er onverhoopt in de uitvoering toch zaken aangepast dienen te worden, is dit dan ook eenvoudig en snel in eigen beheer op te vangen.

VTS Technical Automation levert de volgende diensten en producten:

  • Paneelbouw
  • Installatie van besturings- en automatiseringssystemen
  • Montage van besturings- en automatiseringssystemen
  • Service van besturings- en automatiseringssystemen

Mogen wij met u komen kennismaken?

Laat hier een terugbelnotitie of bericht achter, wij nemen z.s.m. contact met u op. Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken via 0314-842939.

VTS Technical Automation BV is onderdeel van de VTS Technical Group BV. Lees hier meer over wat andere bedrijven uit de VTS Technical Group BV voor u kunnen betekenen.