Wij zijn VTS Technical Automation. Onze focus ligt op de automatisering van productieomgevingen en procesverbetering in de industriële sector. Onze klantenkring bevindt zich met name in de industriële sector/procesindustrie (voeding en genotmiddelen, zuivel, zoetwaren, bakkerijen, slachterijen, diervoeder, chemie en pharma, drukkerijen, baksteenindustrie, zand en grindwinning, ijzergieterijen, watermanagement en metaalbewerking), maar ook in de machinebouw hebben wij ruime ervaring.

VTS Technical Automation werkt met een team van ervaren medewerkers met ruime technische en technologische kennis. Wij onderscheiden ons door de hulpvraag van onze klanten goed te beluisteren alvorens de meest effectieve vertaalslag te maken; van idee tot uitvoering. Door onze brede ervaring in uiteenlopende branches, kunnen wij na analyse meestal direct een oplossing bieden.

Het team van VTS Technical Automation bestaat uit eigen personeel. Hierdoor kent uw vaste contactpersoon uw processen en begrijpt wat u bedoelt. Ook hebben wij een volledig uitgeruste werkplaats zodat wij ook ad hoc aan de slag kunnen, zonder afhankelijk te zijn van derden.

In onze eigen werkplaats, met separate elektrotechnische assemblageruimte, kunnen wij projecten tot in de puntjes voorbereiden. Op deze manier is een snelle montage en installatie op locatie gewaarborgd. Wanneer er onverhoopt in de uitvoering toch zaken aangepast dienen te worden, is dit dan ook eenvoudig en snel in eigen beheer op te vangen.

VTS Technical Automation levert de volgende diensten en producten:

  • Paneelbouw
  • Installatie van besturings- en automatiseringssystemen
  • Montage van besturings- en automatiseringssystemen
  • Service van besturings- en automatiseringssystemen

Mogen wij met u komen kennismaken?

Laat hier een terugbelnotitie of bericht achter, wij nemen z.s.m. contact met u op. Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken via 0314-842939.

VTS Technical Automation BV is onderdeel van de VTS Technical Group BV. Lees hieronder meer over wat andere bedrijven uit de VTS Technical Group BV voor u kunnen betekenen…

VTS Technical Automation zorgt voor continuïteit.

VTS Technical Group BV

VTS Technical Group is een Achterhoeks industrieel dienstverlener uit Doetinchem. Opgericht in 2008 en inmiddels uitgegroeid tot een mooi team met enthousiaste & gespecialiseerde medewerkers.
Wij bedienen met elkaar meer dan 200 bedrijven en zijn nog altijd sterk groeiend in zowel aantal klanten als medewerkers.

Om onze klanten optimaal te bedienen, bestaat VTS Technical Group uit de volgende gespecialiseerde bedrijven:

  • VTS Technical Automation BV; Zorgt ervoor dat uw productie, VTS-Automation_logomaterial handlings, robots en kwaliteitscontrole correct aangestuurd worden. Zowel software-engineering als panelenbouw zijn onze core-business om uw processen optimaal te laten functioneren. Hiervoor hebben wij alle ingrediënten in eigen huis!
  • VTS Technical Projects BV; logo_websiteVoert technische projecten uit van revisie tot nieuwe machinelijn. De kracht van
    VTS Technical Projects voor u als klant is one-stop-shopping: wij combineren de beste engineering, mechanisatie en automatisering met efficiënt gecoördineerde uitvoering om voor u keer op keer een succesvol project op te leveren.
  • VTS Technical Support BV; Logo_VTS-SupportLevert de juiste (technische) mensen voor uw klus, project of interim opdrachten. Doordat wij werken met “eigen” mensen, weten wij hoe u werkt en kunnen we snel schakelen in het geval van calamiteiten.

Als technisch partner zorgen wij ervoor dat u zich kunt richten op uw core-business. Wij ontzorgen u en zorgen ervoor dat ú meer resultaat genereert. Kortom, wij beloven u: Meetbaar meer resultaat.